[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
AVON форум » Продукція AVON » Декоративна косметика » Як підібрати тональну основу (Як вибрати тональний крем і правила його нанесення)
Як підібрати тональну основу
liliana-kravchenkДата: Середа, 02.12.2015, 18:30 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 279
Репутація: 100
Статус: Offline

Тональний крем. Як підібрати колір?Для того, щоб правильно підібрати тональний крем потрібно денне освітлення і наносити необхідно на щелепні кістки і обов’язково подивитися при денному освітленні.Для більш точного підбору кольорутонального крему визначте свій підтон шкіри. Зробити це можна двома способами, прибрати волосся і прикласти до обличчя білу тканину, далі спостерігати, виражений більш жовтуватий або рожевий тон.Другий спосіб – зверніть увагу на вен
и в області зап’ястя, якого вони кольору. Якщо вени синього відтінку, у Вас рожевий підтон,
якщо ж вени на зап’ясті трохи зеленуватого відтінку, це ознаки жовтуватого підтону шкіри.Якщо рожевий підтон шкіри, то відповідно підійде тональний крем з рожевим відтінком, а також з жовтуватим відтінком. Але врахуйте, що жовтуватий підтон підходить не будь-якій шкірі рожевого відтінку, все індивідуально. Найчастіше – це представниці з яскраво виражений рожевим тоном шкіри, і жовтий відтінок усуває червоність і вирівнює тон.Якщо у Вас жовтий підтон шкіри, вибирайте тональний крем строго жовтого підтону, рожеві відтінки протипоказані. Нанесення рожевого відтінку для жовтого підтону створює ефект млявої шкіри і дає сірий відтінок. Тому не створювати таких комбінацій.При виборі тонального крему зверніть увагу на відповідність тону крему і кольору шиї вони не повинні сильно відрізнятися.Звертайте увагу на колір тонального крему у взаємодії з шкірою, якого він набуває відтінку, ефект. Це матова текстура або ж з сяючим ефектом.
Вибір тонального засобу, виходячи з кольоротипу шкіри:Для літнього кольоротипу шкіри – підходять рожеві і нейтральні світлі відтінки.Для осінніх і весняних кольоротипів підходять теплі відтінки тональних засобів.Для зимового: якщо шкіра світла, то світлі холодні відтінки, якщо шкіра смаглява, то холодні бежево-оливкові відтінки тональних засобів.Колір тонального засобу змінюється, залежно від пір року. Восени і взимку підходить найбільше щільна крем пудра або ж більш щільний тональний крем, який вирівнює тон, навесні і влітку можна підібрати засіб більш легкої текстури.
 
liliana-kravchenkДата: Середа, 02.12.2015, 18:31 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 279
Репутація: 100
Статус: Offline
Вибираємо тональний крем, виходячи з типу шкіри:


Найпопулярніші тональні засоби-це тональні креми і тональні флюїди. Існує три типи тональних засобів:
Має легке покриття, яке підходить для сухої шкіри.
Середнє покриття, підходить для всіх типів шкіри.
Щільні засоби, підходять для жирної шкіри, більш щільні фактури призначені для фото та відео зйомки.
Для жирної шкіри підходить тональний крем підвищеної стійкості і як правило більш щільної текстури, легкі флюїди і креми не підійдуть, вони не будуть триматися на шкірі обличчя. Можна вибрати пудри з покриттям тонального крему або пудри на мінеральній основі. Нанесення: набираєте на щільну кисть і замилюєте в обличчя. Чим інтенсивніше втираєте в шкіру засіб, тим краще воно тримається. вміст у тональному кремі масел протипоказано – це призводить до проблем з шкірі. Вибирайте тональний крем з матовим ефектом.
Для сухої шкіри підійдуть тональні креми з легкою флюїдною основою і вмістом масел.
Для нормальної шкіри підійде середня щільність тонального крему.
Для комбінованої шкіри підійде як щільна основа, так і середної щільності. Матовий ефект на Т-зоні. Ідеальний варіант – тональний засіб без вмісту масел, але можливі й винятки. Якщо у Вас комбінована шкіра, безсумнівно Ви вибираєте і косметичні засоби по догляду за своїм типом шкіри і нерідко догляд пересушує шкіру і вона видає ознаки нормального типу шкіри або навіть сухіі матуючі деякі пудри призначені для комбінованої шкіри з сухою текстурою погано лягають на шкіру і створюють ефект маски. Так і з будь-яким типом шкіри.
Якщо ви інтенсивно позбавляєтеся від жирних виділень на шкірі, є ризик пересушити її, краще не використовуйте агресивні засоби по догляду за жирною шкірою, вона повинна бути м’яко очищена. Агресивні засоби дуже сильно сушать при їх використанні, але варто 1 день їх не застосувати, і жир виділяється з потрійною силою. Це говорить про те, що порушуються обмінні процеси в шкірі і в підсумку позбавляючись, Ви отримуєте проблему ще масштабнішу. Потрібно просто використовувати щадні засоби з позначкою для жирної шкіри, які не тільки очищають шкіру від жирних виділень, але містять доглядаючі компоненти, вітаміни і регулятори балансу шкіри обличчя.
Що стосується сухої шкіри, то вона менш схильна до змін спровокованих відходом, її потрібно постійно живити, і як правило вона не перенасичується маслом, якщо один день пропустити догляд, Ви відразу ж відчуєте сухість і стягнутість шкіри.
Прикріплення: 8001219.jpg (3.0 Kb) · 4652757.jpg (3.1 Kb) · 0995132.jpg (4.1 Kb) · 1535416.jpg (6.4 Kb) · 6728876.jpg (1.8 Kb)
 
liliana-kravchenkДата: Середа, 02.12.2015, 18:32 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 279
Репутація: 100
Статус: Offline
Нанесення тонального крему:Наносити тональний крем можна пензликом (види кісточок для нанесення тонального крему), спонжиком або пальчиками. Кому, як зручно.
Тональний засіб необхідно наносити по масажних лініях. Від центру чола до периферії до початку волосяного покриву. Від крил носа до скронь, від куточків рота до вуха і від середини підборіддя до мочок вуха. Завдяки такій техніці шкіра довше зберігає пружність і гладкість.
Для закріплення тонального крему наносимо прозору пудру.
 
liliana-kravchenkДата: Середа, 02.12.2015, 18:32 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 279
Репутація: 100
Статус: Offline
Чи можна користуватися професійними тональними засобами?Професійні засоби призначені для фото та відео зйомки, для заходів та гриму. Вони не були створені для повсякденного застосування. Більше того вони псують шкіру обличчя, і при щоденному застосуванні шкіра швидше в’яне і з’являються зморшки. З часом шкіра набуває сірого відтінку і неживий вигляд.
Тому використання професійних тональних засобів для щоденного застосування протипоказано. Краще вибирати адаптовані тональні засоби на кожен день.
 
liliana-kravchenkДата: Середа, 02.12.2015, 18:32 | Повідомлення # 5
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 279
Репутація: 100
Статус: Offline
Як вирівняти тон шкіри обличчя без тонального крему?Вирівняти тон обличчя, не використовуючи тональний крем можна за допомогою щільної крем пудри. Це відмінна альтернатива тональному крему, все-таки більш легка.
Такий варіант також відмінно підійде для зовсім молодих дівчат, віку 13 – 17 років. Дерматологи звичайно ж радять відмовитися від тонального крему і це правильно. Ми ж знайдемо вирішення цього питання у використанні крем-пудри. Підлітковий вік – це становлення особистості і вже з раннього віку потрібно прищеплювати в собі звичку завжди виглядати ідеально. Необхідно з раннього віку доглядати за собою і любити себе. Рівний тон обличчя безсумнівно додасть впевненості в собі. Але дотримуйте одне найважливіше правило-якщо Ви наносите крем-пудру, то щовечора необхідно ретельно її змивати. Ні в якому разі не залишайте на ніч, обличчя набуде сірий колір і проблеми зі шкірою забезпечені. Тому, дотримуємося головного правила і виглядаємо чудово!
 
liliana-kravchenkДата: Середа, 02.12.2015, 18:33 | Повідомлення # 6
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 279
Репутація: 100
Статус: Offline
Як змивати тональний крем або крем-пудру?Підберіть засіб для зняття макіяжу саме для свого типу шкіри. Для зняття тонального крему з шкіри повік – вибираємо окремий засіб. Після очищення проведіть лосьйоном з вмістом спирту або розведеним спиртом по обличчю, подивіться, чи залишився тональний крем?, Якого кольору ватний диск?
Якщо Ви помічаєте залишки тонального крему на ватному диску, то засіб для зняття макіяжу не ефективно. Саме з причини незначних залишків на шкірі тонального засобу і бувають висипання, тому підбирайте гель для вмивання або пінку, яка буде змивати тональний крем повністю.
 
AVON форум » Продукція AVON » Декоративна косметика » Як підібрати тональну основу (Як вибрати тональний крем і правила його нанесення)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: