[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
AVON форум » Продукція AVON » Декоративна косметика » Як наносити пудру? Дотримуйся порад експерта: (7 порад, щоб пудра "лягала" ідеально.)
Як наносити пудру? Дотримуйся порад експерта:
liliana-kravchenkДата: Неділя, 29.11.2015, 20:15 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 279
Репутація: 100
Статус: Offline
Як наносити пудру? Дотримуйся порад експерта:


1. Використовуй пудру на тон або півтона світліші, ніж твій тональний крем або матуючий засіб. За консистенцією роби вибір на користь легкої, прозорої пудри. Наприклад, мінеральної. Вона добре лягає, не «скочується», не твердіє «маскою» та не пересушує шкіри.

Зверни увагу: темна пудра старить обличчя, не приховує, а підкреслює недоліки, робить зморшки більш помітними, надає образу втоми й смутку.

2. Для нанесення пудри найкраще використовувати спеціальну товсту кисть на довгій ручці. Завдяки їй пудру можна нанести дуже тонким і рівномірним шаром, уникши перебору.

Замінити кисть  можна пушком. Щоб пудра лягла рівномірно, набери її пушком, потім притисни тильною стороною до долоні, наче вдавлюючи в пушок, і тільки після цього наноси на обличчя.Акуратно вбивай пудру в шкіру, не розтираючи, плавно рухаючись зверху вниз. Зверни увагу: наносити пудру спонжем не рекомендується – макіяж буде «брудним», пудра може «лягти» грудками.


3. Щоб пудра лягла рівномірно й трималася довше, під нею повинна бути основа. Це означає, що пудру слід наносити на обличчя, з попередньо нанесеною базою під макіяж, основою, тональним кремом, флюїдом тощо. Наносити пудру на «порожню» шкіру не рекомендується. По-перше, вона не триматиметься, по-друге, може пересушувати шкіру, по-третє, маскуючі здібності пудри не «працюватимуть» на повну силу.

Зверни увагу: якщо у тебе суха шкіра, не зловживай пудрою, наноси її тільки в разі необхідності на захисний живильний або зволожуючий засіб. Якщо у тебе жирна шкіра, пудра триматиметься довше, без зрадницького блиску, якщо наносити її на матуючий засіб.

4. Перед нанесенням пудри обов'язково почекай 15-20 хвилин, поки крем, тональний або живильний, добре вбереться, інакше пудра ляже плямами.

Якщо не користуєшся тональним кремом, наноси пудру на перенісся. Це місце найкраще відображає тон шкіри та найменше червоніє і засмагає.
5. Як правило, пудру наносять: по Т-зоні – підборіддя, ніс і середина чола. Тут слід пройтися кистю кілька разів, у цих зонах багато жирових і потових залоз, потім слід пройтися по вилицях і бічній частині обличчя. Зверни увагу: при нанесенні пудри рухи повинні бути м'якими, треба ледь-ледь торкатися обличчя. Втирати пудру не треба!

6. Якщо шкіра блищить протягом дня, не поспішай одразу пудритися. Спершу акуратно промокни Т-зону паперовою серветкою, яка вбере надлишки жиру, тільки після цього наноси пудру.

7. Злегка припудри губи, потім нанеси помаду – помада триматиметься довше. Хочеш підвищити стійкість тіней – перед їх нанесенням пройдися по повіках тонким шаром пудри. Хочеш зробити вії густішими – припудри їх, а потім наноси туш, але тільки стеж, щоб пудра не «виглядала».
 
liliana-kravchenkДата: Неділя, 29.11.2015, 20:22 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 279
Репутація: 100
Статус: Offline
Я користуюсь пудрою ЛЮКС в тандемі з тональною основою тієї ж серії. Результат мені надзвичайно подобається))))) супер , тільки пудру я наношу не подушечкою а кісточкою. 

Прикріплення: 8681199.jpg (5.0 Kb)
 
AVON форум » Продукція AVON » Декоративна косметика » Як наносити пудру? Дотримуйся порад експерта: (7 порад, щоб пудра "лягала" ідеально.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: