Головна » 2015 » Червень » 26 » Жити природно .
08:29
Жити природно .

    Товари, що містять натуральні інгредієнти, вже довгий час лідирують серед косметичних засобів. Лабораторії витягують вітаміни з рослин, фруктів, меду і молока. Ці вітаміни використовуються потім як база для популярної косметики. Немає потреби переконувати кого б то не було в тому, що продукція, що містить натуральні інгредієнти, краще, ніж продукція, що містить тільки синтетичні хімічні інгредієнти.

    
Популярність алое побила всі рекорди. Алое відомо своїми зволожуючими властивостями, воно проникає глибоко в шкіру і відновлює природний рівень її зволоженості. Екстракт алое створює також захисний бар'єр на шкірі, який зменшує втрату вологи, покращує циркуляцію крові, має протизапальні і пом'якшуючими властивостями.

    
А що ж на рахунок меду? Цей натуральний продукт містить в собі необхідні для нашого здоров'я і краси складові: мінерали, амінокислоти,  і т.д. Корисні властивості меду косметологи відкрили дуже давно і з тих пір широко використовують його.

    
Чи знаєте Ви, що всього лише крапля молока в косметології може творити чудеса? Молочні протеїни наповнюють шкіру енергією, а вітаміни живлять шкіру і підтримують її в хорошій формі. Продукція, що містить молоко і мед, ніжна, легка, ароматна і перетворює простий догляд за шкірою в задоволення.

    
Екстракт персика, доданий в крем для обличчя, робить його легко всмоктується, зволожуючим і захисним. Вітаміни та мінерали, що містяться в кремі, зволожують і відновлюють шкіру. Більше того - якщо крем містить масло паростків пшениці і екстракт персика, то при щоденному використанні доглянута і красива шкіра Вам гарантована. Ви також повинні пам'ятати, що масло паростків пшениці забезпечує шкіру антиоксидантної захистом і стимулює відновлення шкіри.

    
Це всього лише крапля в морі натуральних інгредієнтів. Все описане вище і багато іншого Ви можете знайти в інгредієнтах продукції серії Naturals.
Переглядів: 441 | Додав: liliana-kravchenk | Теги: природна косметика, лікувальна косметика, натуральна косметика, корисна косметика | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar