Головна » 2015 » Червень » 26 » У чому секрет аромату
08:14
У чому секрет аромату
Сучасні туалетні води створюються шляхом поєднання різноманітних компонентів. Секрет створення найбільш привабливого аромату криється як у правильному виборі складових, так і в правильному розподілі їх пропорцій.
      
    
Мистецтво розробки аромату полягає у створенні нот аромату, які виникають поступово, непомітно змінюючи один одного.
      
    
Структура аромату може бути описана за допомогою піраміди аромату.
      
    
Верхні ноти містять компоненти, які є найбільш недовговічними, але в теж час найбільш сильними, відображаючи насичений і концентрований аромат.
      
    
Середні ноти, будучи серцем аромату, зазвичай більш теплі і важкі і зберігаються довше, Чема верхні ноти.
      
    
Базові ноти містять інгредієнти, які визначають аромат і залишаються незмінними протягом тривалого часу, розкриваючи справжню красу аромату.
      
    
У кожній з нот аромату переважають певні акорди, які називаються домінуючими нотами. Домінуючі ноти визначають сімейство аромату. Однак сегментування ароматів в конкретне сімейство дуже частоявляетсядостаточно складним, особливо в тих випадках, коли в ароматі складно виділити домінуючий акорд.
      
    
Основним чинником сегментації є сила впливу окремих нот на загальну композицію аромату. Не всі аромати потрапляють в класичну загальну класифікацію (багато хто ставиться комбінованого типу), тому віднесення аромату до певного сімейства іноді є умовним.
      
    
В цілому виділяють 5 основних сімейств ароматів з численною кількістю варіантів:
      
    
1. Квіткове сімейство ароматів.
    
2. Східне сімейство ароматів.
    
3. Шипрове сісмейство ароматів.
    
4. Дривесне сімейство ароматів.
    
5. Цитрусове сімейство ароматів.
      
    
Непросто досліджувати світ ароматів, так само як і не завжди легко правильно підібрати аромат. Іноді помилок не уникнути, але є кілька простих порад, які допоможуть Вам знизити ймовірність їх появи.
      
    
По-перше, дайте аромату час для того, щоб розкрити себе. 15 хвилин буде цілком достатньо. І по-друге ... дотримуйтесь Вашому власному сприйняттю.
Переглядів: 365 | Додав: liliana-kravchenk | Теги: мої духи, духи в подарок., духи, підібрати парфуми | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar