Головна » 2015 » Червень » 26 » Особливості догляду за жирними і сухими волоссям.
08:46
Особливості догляду за жирними і сухими волоссям.

    У літній час волосся особливо сильно піддається впливу навколишнього середовища. Під впливом високої температури кутикули волосся відкриваються, полегшуючи процес проникнення забруднення у мікрокількості і ультрафіолетового випромінювання, які надають руйнівну дію на структуру волосся. Вплив вітру і солоної води також робить волосся більш сухими. Все це призводить до того, що волосся стає ламким, сухими і тьмяним, з січеться кінцями. З іншого боку, багато людей стикаються з тим, що шкіра голови і волосся біля коріння стають більш жирними.

    
Саме тому, для того, щоб захистити волосся в спекотну літню погоду, необхідно використовувати спеціальні засоби по догляду за волоссям, які забезпечують професійний догляд для різного типу волосся.

    
Існує кілька корисних порад для правильного догляду за волоссям різних типів, які допоможуть Вам зберігати красу та здоров'я Ваших Волос.

    
Догляд за жирним волоссям.

    
Для спеціального догляду використовуйте шампунь для жирного волосся (Advance Techniques шампунь для тонких, жирних та позбавлених об'єму волосся)

    
Додайте додатковий обсяг, бадьорість і енергію волоссю завдяки використанню спеціального кондиціонера (Advance Techniques кондиціонер для тонких, жирних та позбавлених об'єму волосся)

    
Щодня мийте волосся (шампуні Avon настільки ніжні й делікатні, що можуть використовуватися кожен день)

    
Догляд за сухим волоссям.

    
Використовуйте зволожуючі засоби - наносите спеціальний кондиціонер, який забезпечить додаткове зволоження волоссю (Advance Techniques кондиціонер для сухого волосся).
    
Також хорошим засобом є правильно розроблена і підібрана дієта.

    
Використовуйте спеціально розроблені засоби для фарбованого волосся (Шампунь і кондиціонер для фарбованого волосся, бальзам для збереження нормального рівня зволоженості волосся).

    
Не використовуйте фен без необхідності. Дайте можливість волоссю висохнути самостійно.

    
Для дуже сухого волосся використовуйте спеціальні маски, що забезпечують волоссю додаткове харчування (наприклад: маска для волосся глибокої дії)

    
Продукція по догляду за волоссям Avon є комплексом професійних засобів, що забезпечують спеціалізований догляд для різних типів волосся. Ці кошти допоможуть зберегти прекрасний вигляд і здоров'я Ваших волосся не тільки влітку, а й протягом усього року.
Переглядів: 519 | Додав: liliana-kravchenk | Теги: догляд за волоссям, сухе волося, жирне волосся | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar