Головна » 2015 » Червень » 9 » Червоний пасує кожній!
19:51
Червоний пасує кожній!
Червоний пасує кожній!

Твій червоний колір помади або червоний пасує кожній! Обери свій!

Кожна представниця прекрасної половини людства неодноразово уявляла себе в образі пристрасної Діти фон Тіз, але всякий раз, відмахуючись, говорила собі: «Занадто яскраво, це може відлякати чоловіка». Чи так це? Чи правда, що червона помада – сигнал для привернення уваги чоловіків? Або ж це прекрасне доповнення до «маленької чорної сукні» Коко Шанель?
 
Не секрет, що червоний колір – колір пристрасті, кохання, енергії, хоробрості. За словами психологів, яскраві відтінки як в гардеробі, так і в макіяжі, сприяють підвищенню самооцінки, емоційності, а найголовніше – перетворюють жінку в сміливу і життєрадісну амазонку.
avon red lips
З упевненістю ми можемо сказати – червона помада повинна бути в сумочці кожної жінки! Забудь всі міфи про те, що лише сильні, успішні жінки-вамп можуть використовувати червоний колір у своєму макіяжі. Всього кілька простих порад, і ти зможеш уникнути вульгарного і зухвалого образу, якого так побоюється кожна жінка.
 
Візажисти радять смаглявим дівчатам віддавати перевагу винним відтінкам помади і виключити рожеві та помаранчеві відтінки, в той час як світлому типу шкіри підходять абсолютно всі відтінки червоної помади. Представницям блідої шкіри, необхідно зробити акцент на холодних відтінках червоного, таких як малиновий з фіолетовим відливом. З досвідом, ти будешь інтуєтивно надавати перевагу «правильним» відтінкам червоної помади.
avon red lipstik
Переглядів: 440 | Додав: liliana-kravchenk | Теги: помада, Червона помада, підібрати помаду | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar