Головна » 2015 » Червень » 9 » 5 міфів про засмагу
19:41
5 міфів про засмагу

5 міфів про засмагу та сонцезахисні засоби

avon sun
Це не так. Усі ми дуже різні, у нас різний вік (дітям необхідний максимальний захист), різний колір шкіри (фототип), іноді ми приймаємо ліки, які підвищують чутливість до сонця (сечогінні, антибіотики, гормональні засоби тощо). А ще, обираючи собі сонцезахисний засіб, не слід забувати, що і тип шкіри у всіх різний, і поведінка на пляжі. Для гравців у пляжний волейбол і любителів прогулянок уздовж узбережжя рекомендується спрей. Для жирної шкіри обличчя – емульсія або гель. Але й це ще не все. Відомо, що навіть в однієї людини на різних ділянках тіла шкіра неоднорідна: більш тонка та ніжна — на обличчі і більш щільна — на тілі... Крем для обличчя, засіб для тіла і заспокійливий засіб після сонячних ванн — ось ідеальний пляжний набір! Крім того, на перші 5 днів, поки в нас не почалося активне вироблення власних захисних механізмів, нам потрібен захист на 1 рівень вищий, ніж на наступні дні відпочинку.
Перший раз крем слід нанести ще до виходу на сонце, тому слід мати його одразу. А головне, у курортній зоні магазини часто мають дуже обмежений вибір засобів, але при цьому пропонують їх за невиправдано високими цінами. Набагато простіше та вигідніше замовити все необхідне ще вдома. До того ж, просто в себе вдома ти завжди можеш отримати детальну консультацію свого Представника Avon.
У затінку ми отримуємо досить серйозну порцію відбитих від піску і води променів, які не менше, ніж пряме сонце, шкодять нашій шкірі. До того ж, поки ти знайдеш місце під тентом, ти можеш отримати 2-3 мінімально допустимі дози ультрафіолету. Навіть хмари не блокують промені, що спричиняють сонячні опіки.
Сонцезахисний крем не впливає на інтенсивність засмаги, він лише оберігає від шкідливого впливу UVA та UVB-променів, що провокують фотостаріння та опіки шкіри. При використанні професійних засобів шкіра після відпустки матиме рівний красивий бронзовий відтінок, буде доглянутою та непересушеною. А щоб підсилити засмагу без шкоди для шкіри, до нанесення сонцезахисного засобу можна використовувати підсилювач засмаги. Ці засоби сприяють більшому виробленню меланіну, який надає шкірі смаглявого відтінку. Зберегти засмагу надовго допоможе спеціальний засіб після засмаги, використовуй його навіть після повернення додому (2-3 тижні, як мінімум).
Це найчастіша і дуже шкідлива помилка! Через воду сонячні промені впливають на шкіру з ще більш агресивною силою, і ти ризикуєш отримати сильні опіки. Ось чому перед тим, як зануритися в море або басейн, так важливо нанести на шкіру сонцезахисну косметику. Після купання слід прийняти душ і знов нанести крем на суху шкіру.
Порада:
Для того щоб засіб краще вбирався і забезпечував максимально надійний захист, наносити його слід на чисту суху шкіру. Як правило, оновлювати косметику потрібно кожні 1-1,5 години. Бажано перебувати на сонці не більше 2,5 годин на день. Найбезпечніший час – до 10-ї години ранку та після 16-ої вечора.
Переглядів: 518 | Додав: liliana-kravchenk | Теги: гарна шкіра, корисна засмага, засмага | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar